Αυτά είναι τα καλύτερα φρούτα της Άνοιξης!

Αυτά είναι τα καλύτερα φρούτα της Άνοιξης!

Zουμερά, μυρωδάτα, γλυκά ή στυφά, τα ανοιξιάτικα φρούτα ικανοποιούν και τις πιο ιδιαίτερες γευστικές απαιτήσεις.Επίσης περιέχουν κοκτέιλ θρεπτικών ουσιών που κάνουν καλό στην καρδιά, στο έντερο, στο δέρμα και στα οστά, προστατεύουν από τη γήρανση, ενώ σας προσφέρουν όλη την ενέργεια που θα σας έδινε ένα γλυκό, χωρίς να σας φορτώνουν με λιπαρά.

Κεράσια
Είναι πλούσια σε σίδηρο και μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία τα οποία καταπολεμούν την κούραση και ανακουφίζουν από τα αρθριτικά και τους ρευματισμούς. Περίχεουν πολλές φυτικές ίνες & οργανικά οξέα.Είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του εντέρου και του ουροποιητικού συστήματος.
Θερμιδική αξία
47 Kcal ανά 100 γρ. (15 κεράσια )

Κορόμηλα
Είναι πλούσια σε βιταμίνη C και βιταμίνη Α η οποία προστατεύει τα μάτια, έχει αντιγηραντική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Παράλληλα έχουν φυτικές ίνες οι οποίες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου.
Θερμιδική αξία
40 Kcal ανά 100 γρ. (3 μέτρια κορόμηλα)

Φράουλες
Είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και Κάλιο το οποίο ρυθμίζει την πίεση και βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών. Επίσης έχουν φυλλικό οξύ το οποίο προφυλάσσει από νευρολογικές παθήσεις και βιταμίνες του συμπλέγματος Β & Μαγγάνιο!
Θερμιδική αξία
26 Kcal ανά 100 γρ. (10-15 φράουλες)

Μούσμουλα
Είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε ενώ περιέχουν μέταλλα και ιχνοστοιχεία στοιχεία απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.
Θερμιδική αξία
45 Kcal ανά 100 γρ. (5 μέτρια μούσμουλα)