Αυτό είναι το μυστικό για να τρώτε περισσότερα λαχανικά

Αυτό είναι το μυστικό για να τρώτε περισσότερα λαχανικά

Για αρκετούς τα λαχανικά δεν είναι και το αγαπημένο τους φαγητό με συνέπεια να στερούν από τον οργανισμό τους πολύτιμες βιταμίνες και φυτικές ίνες.

Την ίδια στιγμή όλο και περισσότερες έρευνες τονίζουν την αξία που έχουν για τη διατήρηση της καλής υγείας. Μάλιστα οι κανόνες της υγιεινής διατροφής προστάζουν 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά την ημέρα.

Στην περίπτωση που τα λαχανικά αλλά δεν βρίσκονται ψηλά στην εκτίμησή σας οι ειδικοί συμβουλεύουν να τα πασπαλίστε τα με την αγαπημένη σας γαρνιτούρα!

Σύμφωνα με μελέτη που έχει δημοσιευτεί στο Journal Appetite, προσθέτοντας την αγαπημένη σας γαρνιτούρα στα λαχανικά σας, θα διαπιστώσετε ότι μετά τις τρεις πρώτες φορές που θα τα δοκιμάσετε, θα μπορείτε να τα απολαμβάνετε ακόμα και χωρίς αυτή, κάτι που σημαίνει ότι θα αρχίσουν να βρίσκονται πιο συχνά στο πιάτο σας, προσφέροντάς σας τις βιταμίνες τους.

Δοκιμάστε να προσθέσετε λίγη μουστάρδα με ελαιόλαδα, λίγη παρμεζάνα, μερικούς ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα ή ό,τι άλλο ταιριάζει στα γούστα σας και απολαύστε τα λαχανικά σας, αλλά και τα οφέλη τους, στην καθημερινότητά σας.