Η Αλεξανδρούπολη, τέταρτος σταθμός του Προγράμματος «προΣfEEρουμε»

Η Αλεξανδρούπολη, τέταρτος σταθμός του Προγράμματος «προΣfEEρουμε»

Σε μια δύσκολη εποχή, όπως η σημερινή, η αγκαλιά του «προΣfΕΕρουμε» έχει ξεκινήσει από τα τέλη του 2016 ένα μεγάλο οδοιπορικό σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας (Ρόδο, Φλώρινα, Ιωάννινα) με σκοπό να υποστηρίξει ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες και ιδιαίτερα παιδιά σχολικής ηλικίας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε», ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος Πασχάλης Αποστολίδης θα επισκεφθούν, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 την πόλη της Αλεξανδρούπολης, τέταρτο σταθμό του Προγράμματος, συνοδεία κλιμακίου του Ε.Ε.Σ. και του ΣΦΕΕ.

Σκοπός της επίσκεψης θα είναι η διάθεση φαρμακευτικού, υγειονομικού υλικού, ειδών πρώτης ανάγκης και εκπαιδευτικού υλικού σε μαθητές των Ειδικών Σχολείων (Δημοτικό & Γυμνάσιο) και σε σπουδαστές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Αλεξανδρούπολης. Τα είδη αποτελούν δωρεά του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και των εταιριών μελών του.