Αποστολή φαρμάκων στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου της Λέσβου

Αποστολή φαρμάκων στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου της Λέσβου

Την έμπρακτη στήριξή του στις νησιωτικές περιοχές που σηκώνουν το βάρος από το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα έδειξε για άλλη μια φορά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μετά από αίτημα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, απέστειλε 10 κουτιά με φάρμακα  και υγειονομικό υλικό, στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου της Λέσβου.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε ότι «τις δύσκολες αυτές ώρες για τη χώρα μας, οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας,  για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο και να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ ασφαλείας  για τους αδύναμους». «Θα συνεχίσουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει τους συνανθρώπους μας, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνει κανένας συνάνθρωπος μας αβοήθητος, σε όποια γωνιά της χώρας και εάν κατοικεί» ανέφερε ο κ. Πατούλης, λέγοντας πως οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στις περιοχές που σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού και μεταναστευτικού ρεύματος και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.