Αυτά είναι τα top απρόοπτα που συμβαίνουν στο σεξ!

Αυτά είναι τα top απρόοπτα που συμβαίνουν στο σεξ!

Πολλές φορές κάποια σεξο-απρόοπτα μπορεί να βλάψουν σοβαρά την ερωτική σας ζωή! Μάλιστα οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταγράψει τα πιο συχνά απρόοπτα που αναστατώνουν το ζευγάρι! Μάθετε ποια είναι αυτά και τι να κάνετε!

Όταν το σεξ πονάει

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά το σεξ σε κάποιες περιπτώσεις το σεξ προκαλεί έντονο πόνο. Τα αίτια που τον προκαλούν είναι:

Γυναικολογικές ασθένειες

Η λίστα περιλαμβάνει παθήσεις όπως η ενδομητρίωση, πυελικές φλεγμονές, μητρική πρόπτωση, αναστροφή της μήτρας, κυστίτιδες.

Μολύνσεις

Μια μόλυνση του τραχήλου ή της μήτρας μπορεί να προκαλέσει το βαθύ και ανυπόφορο πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.

 

Πάλι αίμα

Η εμφάνιση μικρής ποσότητας αίματος μετά το σεξ είναι ένα συχνό φαινόμενο σε πολλές γυναίκες. Η πιο κοινή αιτία είναι η ύπαρξη κάποιας φλεγμονής του τραχήλου της μήτρας ή η δημιουργία αμυχών στον κόλπο

Έντονη φαγούρα

Οι φαγούρες μετά το σεξ στην ευαίσθητη περιοχή συνήθως προκαλούνται από τη χρήση κάποιου προϊόντος που έχει ερεθίσει το δέρμα όπως είναι το λιπαντικό ή το προφυλακτικό ή ακόμη και το σπέρμα του συντρόφου σας. Όταν τα συμπτώματα επιμένουν καλό είναι να συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας.

Κλάμα και μελαγχολία

Σύμφωνα με μια μελέτη του περιοδικού Sexual Medicine τα συναισθήματα της λύπης, του άγχους και της επιθετικότητας είναι πολύ συχνά μετά το σεξ, ευρύτερα γνωστά ως “post-sex blues. Οι ερευνητές πιστεύουν πως αυτό το φαινόμενο είναι πιο συχνό σε γυναίκες που έχουν άγχος για τη σχέση τους ή έχουν δυσκολία να υπάρξουν σε μια σχέση.