Δείτε τι απαντά το Νοσοκομείο Σαντορίνης στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ!

Δείτε τι απαντά το Νοσοκομείο Σαντορίνης στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ!

Το Νοσοκομείο Σαντορίνης μέσω του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καταφέρεται κατά της ΠΟΕΔΗΝ ενώ προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εάν δεν ανακληθούν τα όσα έχουν υποθεί.

Διαβάστε παρακάτω τι λέει το Νοσοκομείο Σαντορίνης

“Σχετικά με το κατάπτυστο και γεμάτο ψεύδη σημερινό Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας δηλώνει πως αν δεν ανακληθεί θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Είναι πραγματικά ντροπιαστικό για ένα συνδικαλιστικό όργανο να καταφέρεται με σκαιό τρόπο εναντίον εργαζόμενων, οι οποίοι ζουν χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους και εργάζονται νυχθημερόν ώστε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θήρας να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Τέλος, η πλήρωση των θέσεων ΙΔΑΧ του Γ.Ν. Θήρας θα γίνει με δημοσίευση προκήρυξης και έλεγχο νομιμότητας του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, που διασφαλίζει μια απόλυτα διαφανή διαδικασία. Οι όποιες περί του αντιθέτου υπόνοιες είναι όχι μόνο αβάσιμες, αλλά συνιστούν και μια ανήθικη προσπάθεια εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ανασφάλειας”.