Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος σε ανασφάλιστους

Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος σε ανασφάλιστους

Πλήρη προληπτικό δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε ανασφάλιστους πολίτες προσέφερε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας στον ελληνικό πληθυσμό και την πρόληψη από τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Όπως δήλωσε ο Προέδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, κ. Στέφανος Φούσας, «η ΕΚΕ θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που την έχουν ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης, ενώ η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».

Πλήθος κόσμου προσήλθε την Παρασκευή, στις 15 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό ιατρείο στην οδό Σόλωνος 78, προκειμένου να εξεταστεί. Μέσα σε λίγες ώρες ήταν προγραμματισμένα 60 ραντεβού για καρδιολογικό έλεγχο, ενώ προγραμματίστηκε και δεύτερη ημέρα δωρεάν εξετάσεων για ανασφάλιστους.

Ομάδα καρδιολόγων σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας της Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ εξέτασε τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πολύ σημαντική δράση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.