Δωρεάν σεμινάρια για γυναίκες που έχουν βιώσει καρκίνο του μαστού

Δωρεάν σεμινάρια για γυναίκες που έχουν βιώσει καρκίνο του μαστού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» πραγματοποιεί νέο κύκλο δωρεάν ενημερωτικών σεμιναρίων «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» για γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν εμπειρία καρκίνου μαστού.

Στόχος των σεμιναρίων είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και η καθοδήγηση για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με τον καρκίνο του μαστού ή και μετά από αυτή.

Κάθε σεμινάριο αφορά σε εξειδικευμένο θέμα σχετικό με τον καρκίνο του μαστού και πραγματοποιείται από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι συζητούν αναλυτικά με τις συμμετέχουσες για τα θέματα που τις απασχολούν.

Στα σεμινάρια «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» μπορεί να δηλώσει συμμετοχή οποιαδήποτε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού επιθυμεί. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για όλες τις ενδιαφερόμενες. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε σεμινάριο είναι τα 35 άτομα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να δηλώνουν συμμετοχή 1 εβδομάδα πριν από το σεμινάριο που τις ενδιαφέρει, στο τηλέφωνο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» : 210 88 15 444. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.