Ενημέρωση γυναικών για την εμμηνόπαυση από τη VICHY και το Σύλλογο Πεταλούδα

Ενημέρωση γυναικών για την εμμηνόπαυση από τη VICHY και το Σύλλογο Πεταλούδα

Η VICHY και ο Σύλλογος Πεταλούδα, σε μια από κοινού προσπάθεια, τα 4 τελευταία χρόνια έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο να ενημερώσουν όλες τις γυναίκες για την εμμηνόπαυση και τις επιπτώσεις. Έτσι, μέσα από ποικίλες δράσεις που οργανώνονται κάθε Οκτώβριο, μήνα της Παγκόσμιας Ημέρας Εμμηνόπαυσης (18/10), ενημερώνουν, αφυπνίζουν και  προλαμβάνουν τις γυναίκες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί το 10ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel και η VICHY θα είναι εκεί, υποστηρίζοντας τη προσπάθεια ενημέρωσης των γυναικών μέσα από ενημερωτική ομιλία του Επιστημονικού Διευθυντή της, Τόλη Γιακουμάκη, με πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και υγείας της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση καθώς και με μετρήσεις παραμέτρων της επιδερμίδας όπως ενυδάτωση και φωτότυπος.

Κατά τη διάρκεια του 10ου ετήσιου ενημερωτικού Συνεδρίου Σκελετικής Υγείας θα πραγματοποιηθούν επίσης ενημερωτικές ομιλίες γύρω από, τη διατροφή, την άσκηση, την οστεοπόρωση κ.α. καθώς και προληπτικές εξετάσεις όπως πελματογραφήματα, λιπομετρήσεις, τεστ ισορροπίας, ψυχολογικών τεστ και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο Πεταλούδα στο 213 2086698 ή στο www.osteocare.gr.