ΕΟΔΥ: Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα

ΕΟΔΥ: Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κου Αθανασίου Πλεύρη ορίστηκε το νέο Δ.Σ. του ΕΟΔΥ.

Πρόεδρος ΕΟΔΥ: κ. ΘΕΟΚΛΗΣ ΖΑΟΥΤΗΣ του Ηλία, MD, MSCE, PhD, Καθηγητής Παιδιατρικής
στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αντιπρόεδρος αρμόδιος για τα ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:
κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, με αναπληρωματικό του μέλος την κα ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του Τζαννέτου, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ-ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

Αντιπρόεδρος αρμόδιος για τα ΜΗ – ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:
κ. ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Θεμιστοκλέους, Ιατρός Ενδοκρινολόγος, με αναπληρωματικό του μέλος την κα ΠΙΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια Εργαστηρίου Ανατομίας-ΕΚΠΑ.

Ο κ. ΓΩΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αθανασίου, Καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. ΦΑΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ του Βασιλείου, Φαρμακοποιό.

Ο κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου, Επιμελητής Β’ Καρδιολογίας – Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική «ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την κα. ΔΡΕΛΙΩΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Παναγιώτη, Προϊσταμένη Τμήματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Διεθνών Συνεργασιών – 2η Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου.

Ο κ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευσταθίου, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής/Γυναικολογίας (MD, MSc, PhD), Ιατρική Σχολή-ΕΚΠΑ, ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. ΜΑΓΚΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟ του Γεωργίου, Δικηγόρο.

Ο κ. ΔΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, ορίστηκε ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος των εργαζομένων του φορέα, με αναπληρωτή του τον κ. ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟ του Κωνσταντίνου.

Χρέη Προέδρου κατά την απουσία αυτού, θα εκτελεί ο Αντιπρόεδρος για τα ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα αναπληρώνεται από το αναπληρωματικό του μέλος.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.