Επέκταση συνεργασίας ανακοίνωσαν ΒΙΑΝΕΞ – MSD

Επέκταση συνεργασίας ανακοίνωσαν ΒΙΑΝΕΞ – MSD

Μία νέα συμφωνία, με την οποία επεκτείνεται η συνεργασία μεταξύ της ΒΙΑΝΕΞ και της MSD για τα επόμενα χρόνια ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τον εορτασμό των 33 χρόνων σύμπραξης.

Πιο συγκεκριμένα, βάσει της νέας συμφωνίας προβλέπεται ότι στα συμπροωθούμενα προϊόντα θα προστεθούν, ένας νέος συνδυασμός υπολιπιδαιμικών φαρμάκων, καθώς επίσης και η ομαργλιπτίνη για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 2.

Μέχρι σήμερα, υπενθυμίζεται, η ΒΙΑΝΕΞ είχε δύο κατηγορίες φαρμακευτικών προϊόντων από την MSD που με επιτυχία διαθέτει στην Ελληνική Αγορά: α) προϊόντα  που διατίθενται αποκλειστικά από την ΒΙΑΝΕΞ (στα οποία και με τη νέα συμφωνία προστέθηκαν ένα αντιβιοτικό νεότερης γενιάς, ένα νέο φάρμακο για την οστεοπόρωση και 4 γνωστά αντισυλληπτικά φάρμακα) και β) προϊόντα που διατίθενται από την MSD και συμπροωθούνται με την ΒΙΑΝΕΞ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο πλαίσιο εκδήλωσης για τον εορτασμό των 33 χρόνων συνεργασίας, εξήρε την στενή συνεργασία που έχουν η ΒΙΑΝΕΞ και η MSD, τονίζοντας πως προάγει την δημόσια Υγεία, αλλά και στηρίζει την εθνική οικονομία.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, κ.Haseeb Ahmad, χαρακτήρισε τη συνεργασία των δύο εταιριών “παράδειγμα προς μίμηση”, καθώς συμπυκνώνει την εστίαση της MSD στην συνεχή ανακάλυψη φαρμάκων που σώζουν ή βελτιώνουν ανθρώπινες ζωές και την επικέντρωση της VIANEX σε αποτελεσματικές  θεραπείες προς όφελος των Ελλήνων ασθενών.