Επιχειρηματική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στα SALUS INDEX 2017

Επιχειρηματική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στα SALUS INDEX 2017

Η φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος βραβεύτηκε πρόσφατα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στα πλαίσια της εκδήλωσης της Active Business – Stat Bank με τη διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2017».

Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμα επιτυχία για τη Janssen Ελλάδος και επιβεβαιώνει την κερδοφόρα και δυναμική της πορεία, παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς φαρμάκου και τη συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση στη χώρα μας. Η βράβευση για την τρίτη θέση ανάμεσα στις εισαγωγικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, είναι αναμφισβήτητα σημαντική.

Το βραβείο παρέλαβε κατά την πρόσφατη τελετή απονομής, ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η Janssen Ελλάδος λαμβάνει αυτή την επιχειρηματική διάκριση, τα κριτήρια της οποίας είναι πολλαπλά και όχι μόνο οικονομικά. Βασίζονται στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, την εστίαση στην έρευνα και ανάπτυξη και το ανθρώπινο δυναμικό. Όλα τα παραπάνω αποτελούν βασικές προτεραιότητες της εταιρείας μας και τα υπηρετούμε με ακεραιότητα και απόλυτο σεβασμό, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τον ασθενή, την καινοτομία, αλλά και τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη του φαρμακευτικού κλάδου».