Γιατί δεν κάνει να κοιμόμαστε γυμνοί το καλοκαίρι

Γιατί δεν κάνει να κοιμόμαστε γυμνοί το καλοκαίρι
Σε περιόδους καύσωνα όλοι αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να δροσιστούμε λιγάκι. Και μπορεί, οι περισσότεροι να έχουν ως λύση το air-condition, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που δεν το θέλουν τόσο για λόγους υγείας, όσο και οικονομίας.
Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να δροσιστούμε και για να κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να στριφογυρίζουμε από τη ζέστη; Μήπως κάποιοι από εσάς προτιμάτε να κοιμόσαστε γυμνοί πιστεύοντας ότι έτσι θα δροσιστείτε; Δυστυχώς υπάρχουν άσχημα νέα.
Ο ειδικός στον ύπνο Δρ. Νιλ Στάνλεϊ, μιλώντας στην Daily Mail είπε ότι αν θέλετε έναν καλύτερο και πιο δροσερό ύπνο τη νύχτα, θα πρέπει να φοράτε τις πιτζάμες σας, εφόσον είναι κατασκευασμένες από φυσικές ίνες.
Ο Δρ. Στάνλεϊ δήλωσε: «Το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι πιτζάμες αντλεί τον ιδρώτα από το σώμα σας και σας κάνει να αισθάνεστε πιο δροσεροί και πιο άνετα».
Άλλες προφανείς λύσεις για έναν καλό ύπνο εν μέσω καύσωνα; Ένα χλιαρό ντους πριν τον ύπνο, ή ακόμη και να βάλετε τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες στην κατάψυξη λίγο πριν τα στρώσετε για να κοιμηθείτε!