Γιατί οι γυναίκες δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες από το σώμα τους; Έρευνα

Γιατί οι γυναίκες δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες από το σώμα τους; Έρευνα

Λίγες γυναίκες είναι απολύτως ικανοποιημένες από το σώμα τους και δεν θα άλλαζαν τίποτα σε αυτό. Αυτό επιβεβαιώνει και μια νέα Βρετανική έρευνα που δείχνει πως τα δυο τρίτα των γυναικών δεν είναι ευχαριστημένες από το σώμα τους και θα ήθελαν να χάσουν βάρος.

Αναλυτικότερα Βρετανικό site υγείαςρώτησε 2000 Βρετανίδες σχετικά με το σώμα τους και το κατά πόσο τους αρέσει. Το 41% απάντησαν πως είχαν κάνει δίαιτα μέσα στο 2016 ελπίζοντας πως θα έχουν μια πιο αδύνατη σιλουέτα. Το ένα τρίτο παραδέχτηκε πως είχε δοκιμάσει τουλάχιστον τρεις διαφορετικές δίαιτες μέσα στον τελευταίο χρόνο για πιο λεπτό σώμα. Πολλές όμως φάνηκε να εγκαταλείπουν την προσπάθεια αφού έχασαν την θέληση να τρώνε υγιεινά.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των γυναικών, τα δυο τρίτα από αυτές ήθελαν να χάσουν τουλάχιστον δέκα κιλά για να είναι ικανοποιημένες από το σώμα τους.

Πάντως, οι περισσότερες από τις γυναίκες που απάντησαν στην έρευνα είπαν πως ένας από τους στόχους τους για το νέο χρόνο, εκτός από την πιο λεπτή σιλουέτα είναι να τονώσουν και την ενέργεια τους.