Ειδικός έλεγχος για καπνιστές στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Ειδικός έλεγχος για καπνιστές στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Με προνομιακό πακέτο προληπτικών – διαγνωστικών εξετάσεων συμμετέχει  το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μάιου).

Ειδικότερα, σε συνεργασία του ΩΡΛ Τμήματος και του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του ENHC, προσφέρεται -κατόπιν ραντεβού- ένα ειδικό πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου των καπνιστών, συμπεριλαμβανομένης και της λαρυγγοσκόπησης, η οποία ουσιαστικά εντάσσεται στο συνολικό πακέτο χωρίς χρέωση.

Στόχος της σημαντικής προσφοράς είναι να αναδειχθεί η σημασία της λαρυγγοσκόπησης ως ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης του καρκίνου του λάρυγγα που εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στους καπνιστές. Παράλληλα, με τον ενδελεχή έλεγχο από το Πνευμονολογικό Τμήμα διασφαλίζεται η πλήρης απεικόνιση της κατάστασης του αναπνευστικού συστήματος ενός καπνιστή και η έγκυρη καθοδήγησή του.

Στο πλαίσιο αυτό, το ειδικό πακέτο εξετάσεων για τον έλεγχο των καπνιστών που δημιούργησε το ENHC  και προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, περιλαμβάνει:

–              Λαρυγγοσκόπηση

–              Σπιρομέτρηση

–              Ακτινογραφία θώρακος

–              Βασική εξέταση από πνευμονολόγο

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της προσφοράς οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν μπορούν να αυτονομηθούν και να πραγματοποιηθούν επιλεκτικά.

Η προσφορά θα ισχύσει για όσους τηλεφωνήσουν για ραντεβού από τη Δευτέρα  30 Μαϊου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου και κατοχυρώσουν το δικαίωμα για τις ειδικές εξετάσεις. Για το ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210.6972913  (από 08:30 έως 15:30) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση p.nikomani@dunant.gr καθ΄ όλο το 24ωρο.