Ιδού ποιες είναι οι ασκήσεις για καλύτερο σεξ!

Ιδού ποιες είναι οι ασκήσεις για καλύτερο σεξ!

Το καλό σεξ φαίνεται ότι περνά μέσα από το γυμναστήριο. Και αυτό γιατί υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις οι οποίες εγγυώνται μέγιστη σεξουαλική ικανοποίηση.

Δείτε ποιες είναι αυτές!

Ασκήσεις Cardio

Κάθε δραστηριότητα που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και να αναπνέετε πιο δύσκολα, μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος – σε όλα τα ζωτικά όργανα του σώματος μεταξύ των οποίων και των ανδρικών προσόντων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα οφέλη για τους άνδρες είναι ισχυρότερη στύση.

Κολύμπι

Ερευνητές του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι όσοι άνδρες και γυναίκες ήταν κολυμβητές στα 60 τους έκαναν σεξ με την ίδια συχνότητα με εκείνους που ήταν 20 χρόνια νεότεροι. Και αυτό γιατί η κολύμβηση αυξάνει τη ροή του αίματος, την αντοχή, βελτιώνει τη μυική δύναμη, ενώ μειώνει το άγχος.

Κάθισμα

Αυτή η κίνηση θα σας κάνει πιο ευέλικτες κατά την ερωτική επαφή, λέει η φυσιολόγος Liz Neporent. Είναι μια έντονη άσκηση που εκτείνεται στο εσωτερικό των μηρών, στη βουβωνική χώρα και στα ισχία πράγμα, που υπόσχεται να σας μεταμορφώσει στο σεξ.

ΑσκήσειςKegel

Αναπτύχθηκαν για τη θεραπεία της ακράτειας ούρων, αφού ενισχύουν τους μυς της πυέλου. Οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο εξοικειωμένες με τις ασκήσεις Kegel, αλλά επίσης μπορούν να βοηθήσουν τους άνδρες αν αντιμετωπίζουν πρόωρη εκσπερμάτωση.

Πυελικές ασκήσεις

Όποια και αν είναι η αγαπημένη σας στάση στο σεξ οι πυελικές ασκήσεις θα σας χτίσουν την αντοχή και την ευελιξία ενώ θα σας χαρίσουν μέγιστη απόλαυση.