Κατεβάζουν ρολά κλινικές των νοσοκομείων Νάουσας και Άμφισσας

Κατεβάζουν ρολά κλινικές των νοσοκομείων Νάουσας και Άμφισσας

Έκλεισαν οι Παθολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων Νάουσας και Άμφισσας, ενώ από το Νοσοκομείο Άμφισσας παραιτήθηκε η μοναδική Νεφρολόγος. Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού είναι στον αέρα και οι νεφροπαθείς σε απόγνωση. Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, ανακοινώνοντας ότι τα νοσοκομεία στενάζουν από τις ελλείψεις προσωπικού και κονδυλίων.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έκλεισε η Παθολογική Κλινική της Νάουσας και οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ και το Νοσοκομείο της Άμφισσας παραπαίει. Κλείνει από ώρα σε ώρα η Παθολογική Κλινική, καθώς παραιτήθηκε ο δεύτερος Παθολόγος και έμεινε μόνο ένας, ο Διευθυντής της Κλινικής. Η μία παθολόγος που εξυπηρετούσε στις εφημερίες και τα πρωινά μεταφέρθηκε οριστικά στα ΤΟΜΥ, ενώ η μία μοναδική Νεφρολόγος που διέθετε το Νοσοκομείο παραιτήθηκε και η Μονάδα τεχνητού νεφρού του Νοσοκομείου είναι στον αέρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, την Πέμπτη, στις 29 Μαρτίου 2018, διοργανώνεται 12.00-15.00 Παναττική Στάση Εργασίας για τον κατήφορο που έχει πάρει η δημόσια υγεία και διοργανώνεται συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. έξω από το υπουργείο Υγείας.

Share Button