Το Lactacyd στηρίζει τη γυναίκα σε κάθε στάδιο της ζωής της

Το Lactacyd στηρίζει τη γυναίκα σε κάθε στάδιο της ζωής της

To Lactacyd, ο ειδικός στη γυναικεία υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, ήταν χορηγός στο 3ο Sail For Pink, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Το Sail For Pink πραγματοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας σαν βασικό σκοπό την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού και τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης στο ευρύ κοινό, με τη διοργάνωση συμβολικού ιστιοπλοϊκού αγώνα και παράλληλων δράσεων στεριάς.

Στη μεγάλη εκδήλωση, οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τα οφέλη του βιολογικού γαλακτικού οξέος που περιέχεται στο Lactacyd, καθώς και για το μεγάλο εύρος των προϊόντων της που καλύπτουν κάθε στάδιο ζωής της γυναίκας (εφηβεία, καθημερινότητα, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση), παρέχοντας λύσεις στο θέμα της γυναικείας υγιεινής για φρεσκάδα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, το κοινό έλαβε προϊόντα Lactacyd, καθώς και ενημερωτικά έντυπα για την καθημερινή προστασία και καθαριότητα της γυναίκας.