Η LEO Pharma Hellas στην πρώτη γραμμή για την προσφυγική κρίση

Η LEO Pharma Hellas στην πρώτη γραμμή για την προσφυγική κρίση

Περισσότερα από 1.500 φαρμακευτικά σκευάσματα για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που εξυπηρετεί η ΜΚΟ PRAKSIS, παρέδωσε το μήνα Απρίλιο η LEO Pharma. Πρόκειται για σκευάσματα για την ανακούφιση δερματολογικών παθήσεων (αλοιφές και γάζες).  Όλα τα προϊόντα θα διατεθούν μέσα από τα ιατρικά προγράμματα και τις παρεμβάσεις της ΜΚΟ PRAKSIS σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ειδομένη καθώς επίσης και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου το προσφυγικό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος.

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ PRAKSIS, κος Αντύπας, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρίας για την ευγενική προσφορά τους: «”Ευχαριστούμε πολύ τη LEO Pharma Hellas για την δωρεά 1.500 δερματολογικών αλοιφών που θα αξιοποιηθούν μέσα από τις κινητές μας μονάδες, τα Πολυϊατρεία μας και τις Τρέχουσες Παρεμβάσεις μας στην πρώτη γραμμή για την  προσφυγική κρίση”.

Εκ μέρους της LEO Pharma Hellas, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Ραγκoύσης, δήλωσε: «Φιλοσοφία της επιχειρηματικής μας δραστηριοποίησης είναι η προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζουμε, πρωτοβουλίες όπως αυτές που αναλαμβάνει η δραστήρια σε θέματα Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης ΜΚΟ, αποτελούν πρόσφορο έδαφος για να αποδείξουμε το κοινωνικό μας προφίλ εν μέσω μιας τόσο δύσκολης εποχής».