Η Μαρία Λεοντάρη νέα Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΣΦΕΕ

Η Μαρία Λεοντάρη νέα Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΣΦΕΕ

Ένα στέλεχος της επικοινωνίας με μακρά πείρα στον τομέα του φαρμάκου, η κα Μαρία Λεοντάρη, αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και με έμφαση στη Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις, η κα Λεοντάρη αναλαμβάνει τα καθήκοντά της σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την φαρμακοβιομηχανία και τους Έλληνες ασθενείς.

Η νέα Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΣΦΕΕ, κατείχε σημαντικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Διαθέτει τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς, όπως Επικοινωνίας, Εταιρικής Φήμης & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Διαχείρισης Κρίσεων, Ανάπτυξης Σχέσεων με KOLs και ΜΜΕ, Εκπαίδευσης και Marketing. Έχει συνεργαστεί τόσο με τον ιδιωτικό όσο και με το δημόσιο τομέα, ενώ στο πελατολόγιο που έχει χειριστεί συμπεριλαμβάνονται σημαντικές πολυεθνικές, αλλά και εγχώριες εταιρίες.

“Καλωσορίζουμε την Μαρία στην οικογένεια του ΣΦΕΕ μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική περίοδο για τη βιομηχανία, όπου το ζητούμενο είναι η εξεύρεση  λύσεων στις δύσκολες στιγμές που διανύει σήμερα η χώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΦΕΕ, κ. Μιχάλης Χειμώνας.

Η Μαρία Λεοντάρη, πρέπει να σημειωθεί, είναι κάτοχος B.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (double major: International Business & Human ResourcesManagement), από το Αμερικάνικο Κολλέγιο (The American Collegeof Greece – Deree College), μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MA inInternational Business Management, από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne, UK και Διπλώματος Professional PublicRelations, από το Αμερικάνικο Κολλέγιο (The American College ofGreece – Deree College).