Μία πρωτότυπη δράση ενημέρωσης για τα παιδιά με αυτισμό

Μία πρωτότυπη δράση ενημέρωσης για τα παιδιά με αυτισμό

Ο μήνας Απρίλιος είναι αφιερωμένος στον αυτισμό! Με την ευκαιρία  του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ προσκάλεσε το Σάββατο 14 Απριλίου στην πλατεία Φλοίσβου το σύλλογο μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP και υπό την αιγίδα του δήμου Π. Φαλήρου, διοργάνωσε μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας για τα παιδιά με αυτισμό.

Με το σύνθημα «BORN TO BE DIFFERENT» μεταδόθηκε δυναμικά το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας και έμαθαν όλοι ότι μέσα από τη διαφορετικότητα συναντάς τη μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του!

Το μήνυμα αυτό μεταδόθηκε με έναν ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τρόπο: σαράντα περίπου μηχανές  HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP διέσχισαν μία διαδρομή στην παραλιακή λεωφόρο μέσα στα όρια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ξεκινώντας από την πλατεία του Φλοίσβου.

Στο τέλος της διαδρομής οι μηχανές στάθμευσαν στην πλατεία Φλοίσβου, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις του συλλόγου, υπό τον ήχο των δυνατών μουσικών επιλογών του Νίκου Τσιροζίδη και του Χρήστου Αγγελάκη της VIPARTIES.