Μυστικά ομορφιάς με σπιτικά προϊόντα

Μυστικά ομορφιάς με σπιτικά προϊόντα

Φτιάξε προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς με υλικά που έχεις στο σπίτι σου.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μηλόξυδο ως τόνερ για να τονώσεις φυσικά το δέρμα σου και κυρίως στο Τ του προσώπου για να αποτρέψεις τη δημιουργία κηλίδων.

Πλύνε το πρόσωπο σου με ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν μαγνήτης για το λάδι (λιπαρότητα) που υπάρχει στο δέρμα και τους πόρους μας, με αποτέλεσμα να αφήνει στο τέλος μια υπέροχη λάμψη και ένα απίστευτα καθαρό δέρμα.

Χρησιμοποίησε κρύα φακελάκια τσαγιού για να μειώσεις το πρήξιμο στα μάτια. Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος για να μειώσεις το πρήξιμο, αλλά και να συσφίξεις το δέρμα σου κάτω από τα μάτια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις από ένα φακελάκι πράσινο τσάι για 5-6 λεπτά.

Βάλε μαγειρική σόδα πάνω από την οδοντόκρεμα για φύγουν οι κηλίδες. Η σόδα είναι πολύ αποτελεσματική στη λεύκανση των δοντιών και αν δεν την αφήσεις για πολύ ώρα δεν βλάπτει το σμάλτο τους. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείς χρησιμοποιώντας την να εξαφανίσεις τα σημάδια από καφέ ή ακόμη και από το τσιγάρο.

Φτιάξε το δικό σου scrub σώματος με αφρόλουτρο ή γιαούρτι και καστανή ζάχαρη. Με την καστανή ζάχαρη μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό απολεπιστικό σώματος, βάζοντας την μέσα στο αγαπημένο σου αφρόλουτρο ή σε γιαούρτι! Αν όμως πιστεύεις ότι είναι πολύ ευαίσθητο το σώμα σου και σκληροί οι κόκκοι, πρόσθεσε και λίγο μέλι ή λάδι καρύδας.