Το μυστικό της ολικής αντιγήρανσης Nuxuriance® Ultra

Το μυστικό της ολικής αντιγήρανσης Nuxuriance® Ultra

Με το πέρασμα των χρόνων τα σημάδια γήρανσης γίνονται όλο και πιο ορατά: βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια πυκνότητας, απώλεια λάμψης και άλλα. Τα εργαστήρια της NUXE επέλεξαν μια καινοτόμο τεχνολογία και δημιούργησαν την κρέμα προσώπου Nuxuriance Ultra προκειμένου να ενισχύσουν την ικανότητα της ώριμης επιδερμίδας να αναγεννάται.

ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Σε αντίθεση με τα «κλασσικά» φυτικά κύτταρα, τα οποία απομονώνονται από ένα μόνο φυτό, τα φυτικά κύτταρα στη Nuxuriance Ultra είναι αποτέλεσμα μιας τεχνολογικής καινοτομίας: εγκλεισμός δραστικών μορίων από άνθος Κρόκου σε κύτταρο Μπουκαμβίλιας προκειμένου να σχηματιστεί ένα «εξυπνο» δραστικό φυτικό σύμπλοκο με στοχευμένη και συνεχή δράση.

Τα σύμπλοκα αυτά προκύπτουν με επεξεργασία των δυο συστατικών τους (Κρόκος και Μπουκαμβίλια) σε πολύ συγκεκριμένες εργαστηριακές συνθήκες για 12 έως 48 ώρες.

Αυτός ο εγκλεισμός στο φυτικό κύτταρο Μπουκαμβίλιας, βοηθά στην αύξηση της αποτελεσματικότητας  που έχει το άνθος του Κρόκου.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ “ΑΡΓΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ” ΔΡΑΣΗ

Για να είναι αποτελεσματικό ένα φάρμακο, η δραστική ουσία είναι απαραίτητο να φτάνει το «στόχο» της, αλλά και να αποδεσμεύεται αργά ώστε να δρα για αρκετές ώρες.

Τα σύμπλοκα που προκύπτουν με εγκλεισμό δρουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: εργαστηριακές δοκιμές δείχνουν ότι φτάνουν στη βασική στιβάδα της επιδερμίδας, εκεί όπου αναγεννώνται τα κύτταρα, και εκεί αποδεσμεύουν σταδιακά τα δραστικά συστατικά για ένα διάστημα 12 ωρών.

ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Στο δέρμα υπάρχουν δυο βασικά είδη κυττάρων: κερατινοκύτταρα (επιδερμίδα) και ινοβλάστες (χόριο).

Tα φυτικά σύμπλοκα Κρόκου και Μπουκαμβίλιας επιταχύνουν τον πολλαπλασιασμό των κερατονοκυττάρων στη βασική στιβάδα κατά 35%.

Η δράση του Κρόκου και της Μπουκαμβίλιας  ενισχύεται και από ένα ακόμα μίγμα δραστικών συστατικών- που περιέχει θαλάσσια φύκη, πολυσακχαρίτες, κύτταρα κακάο και υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους- το οποίο ενισχύει τις βασικές δράσεις των ινοβλαστών: πολλαπλασιασμός, σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος και ενίσχυση του υποστηρικτικού πλέγματος της επιδερμίδας.  Ο πολλαπλασιασμός των ινοβλαστών ενισχύεται κατά+25%*.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ 300 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

         Βελτίωση της διάταξης της δερμίδας με χρήση του τελικού προϊόντος  (echography)

         Αξιολόγηση των τελικών προϊόντων και της συνδυαστικής τους χρήσης (self assessment υπό επίβλεψη δερματολόγου και rating από δερματολόγο)

         Αξιολόγηση της μείωσης ρυτίδων, αξιολόγηση της σύσφιξης και ελαστικότητας (cutometry) και της ενυδάτωσης (corneometry).

Σε 28 μέρες οι ρυτίδες φαίνονται να γεμίζουν 92%

Η επιδερμίδα φαίνεται ανανεωμένη 78%

Αποκαθίσταται η φυσική λάμψη της επιδερμίδας 92%

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται ανορθωμένα 78%

Το οβάλ του προσώπου φαίνεται να επανασχηματίζεται 77%.