Νέα ιστοσελίδα απέκτησε το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

Νέα ιστοσελίδα απέκτησε το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

Μία ολοκαίνουργια ιστοσελίδα, με νέα σύγχρονη εμφάνιση και ανανεωμένο περιεχόμενο, απέκτησε το ΥΓΕΙΑ. 

Η νέα ιστοσελίδα του ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr) που επανασχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου, προσφέρει μια νέα εμπειρία περιήγησης. Είναι ταχύτατα προσβάσιμη από κάθε πλατφόρμα περιήγησης (υπολογιστές, tablets και smartphones) και προσφέρει κάθε δυνατή πληροφορία με τρόπο άμεσο και λειτουργικό.

Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο ευρετήριο ιατρών που είναι εμπλουτισμένο με φωτογραφίες και βιογραφικά, πλούσιο και αναλυτικό περιεχόμενο για τις ιατρικές υπηρεσίες αιχμής του νοσοκομείου (ακτινοθεραπευτική ογκολογία, gamma knife, υβριδικό χειρουργείο, τα καινοτόμα απεικονιστικά τμήματα κ.α.), όλα τα τμήματα και τις κλινικές του ΥΓΕΙΑ, χωρισμένα ανά κατηγορία καθώς και πληροφορίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Επίσης, με στόχο την άμεση, σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού για θέματα υγείας, εμπλουτίστηκαν και όλες οι ενότητες που αφορούν στις επιστημονικές εξελίξεις και τα ιατρικά άρθρα καθώς και το εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. 

Το περιεχόμενο συμπληρώνεται από τις υπόλοιπες πτυχές της λειτουργίας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, όπως τα βραβεία και τις πιστοποιήσεις του καθώς και τα πρωτοποριακά προγράμματα υγείας και πρόληψης που προσφέρει. Το νέο site, πρέπει επίσης να σημειωθεί, είναι διαθέσιμο σε ελληνικά και αγγλικά.