Νέα προϊόντα κατά της φθοράς των μαλλιών

Νέα προϊόντα κατά της φθοράς των μαλλιών

Με το μοντέρνο δίδυμο της μόδας, τις διάσημες αδελφές Soles, συνεργάζεται για πρώτη φορά η L’Oréal Professionnel, για να δοκιμάσει το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα της σειράς Profiber, που αφορά στην επανόρθωση των μαλλιών από την φθορά του styling. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει μια live δοκιμή του Pro Fiber στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι (από την 1η έως κι τις 9 Μαρτίου), event που κατά γενική ομολογία ταλαιπωρεί, ιδιαιτέρως τα μαλλιά των μοντέλων. Η ιδέα πολύ απλή! Η μια εκ των δυο διδύμων Soles θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο και το πρόγραμμα Pro Fiber για το σπίτι, εν αντιθέσει με τη δεύτερη που θα απέχει απ’ αυτό. Κανένα δίχτυ ασφαλείας σε αυτή τη δοκιμή, την οποία μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε τώρα, μέσα από το πρώτο βίντεο των δίδυμων Soles. (https://youtu.be/XBf1ff6tjLQ ).

Σύμμαχος σ’ αυτή την προσπάθεια – πρόκληση της εταιρείας είναι ο Ιταλός και κορυφαίος στο είδος του  κομμωτής Giulio Panciera ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της L’Oréal Professionnel. Ανερχόμενος και λάτρης των κοινωνικών δικτύων ο Ιταλός Giulio Panciera. θα εφαρμόσει ένα συνηθισμένο προϊόν επανόρθωσης στα μαλλιά της μίας αδελφής και την περιποίηση PRO FIBER στα μαλλιά της άλλης αδελφής. Το πρώτο βήμα αφορά στη διάγνωση, για να προσδιοριστεί το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών και να επιλεγεί η κατάλληλη σειρά PRO FIBER. Στη συνέχεια ο κομμωτής εφαρμόζει την επαγγελματική περιποίηση. Και τέλος, ο κομμωτής προτείνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για αποτελεσματική περιποίηση στο σπίτι που ενεργοποιεί και διατηρεί την επανόρθωση της φθοράς των μαλλιών με μεγάλη διάρκεια.

Είναι γεγονός ότι τα “ευαισθητοποιημένα μαλλιά” αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μαλλιών των γυναικών. Για αυτό και η καλύτερη στιγμή για να δοκιμαστεί το αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας της νέας γενιάς προϊόντων επανόρθωσης της φθοράς των μαλλιών PRO FIBER δεν θα ήταν άλλη, από την Εβδομάδα Μόδας. Τα τραβάνε, τα ψεκάζουν, τα ισιώνουν, τα χτενίζουν, τα χτενίζουν ξανά… Επίδειξη με την επίδειξη, πασαρέλα με την πασαρέλα, τα μαλλιά ενός μοντέλου υφίστανται υπερβολική ταλαιπωρία και φθορά: “Μέσα σε μία μέρα, μπορεί να αλλάξουμε 6 ή ακόμα και 7 χτενίσματα», εξηγούν οι αδελφές Soles. Και προσθέτουν «Μία εβδομάδα μόδας αντιστοιχεί από μόνη της σε περίπου 2 μήνες συνηθισμένης φθοράς των μαλλιών! Είχαμε ακούσει πολλά για το PRO FIBER, στα ΜΜΕ, στο Instagram, από όλους τους κομμωτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε… Οπότε θέλαμε πραγματικά να δοκιμάσουμε αυτή τη νέα γενιά προϊόντων επανόρθωσης των μαλλιών! Ανυπομονώ να δω αν έχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια!”.

Το 2016 οι διάσημες αδελφές είναι τάση! Πρώτα ήταν η Mary-Kate και η Ashley Olsen, μετά η Gigi και η Bella Hadid και τώρα έχουμε την Baylee και την Kelsey Soles! Τις δίδυμες που δείχνουν ολόιδιες, αλλά έχουν τελείως διαφορετική προσωπικότητα. Κατάγονται από τη Νότια Καρολίνα και έχουν ήδη περπατήσει στην πασαρέλα ορισμένων από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας: Saint Laurent, Marc Jacobs, Miu Miu και άλλων, ενώ είναι μόλις 19 ετών. Τα νεαρά μοντέλα πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες των Lanvin, CK2 και στα εξώφυλλα ορισμένων από τα διασημότερα περιοδικά στον κόσμο.