Νέοι αναπληρωτές διοικητές σε 31 νοσοκομεία του ΕΣΥ

Νέοι αναπληρωτές διοικητές σε 31 νοσοκομεία του ΕΣΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε αναπληρωτές διοικητές για 31 κεντρικά και περιφερειακά νοσοκομεία.

Οι επιλογές έχουν ως εξής:

Στο ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» τοποθετείται ο Αντώνιος Κουφάκης, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» αναλαμβάνει η Ευαγγελία Παππά, απόφοιτη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακό (M.Sc.) Διοικητικών Διευθυντών Νοσοκομείων από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και (M.Sc.) με ειδίκευση Κράτος και Δημόσια Πολιτική από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο ΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» αναπληρώτρια διοικήτρια αναλαμβάνει η Ευανθία Γεωργιάδη με πτυχίο από το τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας και δεύτερο πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Στο ΝΜΓΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» η Αθανασία Καμπρά, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση της Υγείας, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω και ασκεί ενεργά τη δικηγορία με ενασχόληση στο Αστικό, Εμπορικό, Διοικητικό και Ποινικό Δίκαιο.

Στο ΝΜ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ τοποθετείται ο Ηρόδοτος Βαμβουρέλης, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές, MSc στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το London School of Economics.

Στο ΓΝΑ ΚΑΤ, τοποθετείται η Παρασκευή Κουφοπούλου, απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Κράτος και Δημόσια Πολιτική» από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών του ΕΚΠΑ. Είναι επίσης, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης.

Στο ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ, ο Γεώργιος–Φίλιππος Ταραντίλης, απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.).

Στο ΓΝ ΚΩΝ/ΛΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» αναλαμβάνει χρέη αναπληρώτριας διοικήτριας η Μαρία Χατζηκοκολάκη, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, με πτυχίο και στη Δημόσια Διοίκηση, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Στο ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τοποθετείται ο Ευάγγελος Τριγώνης, κάτοχος πτυχίου Φυσικοθεραπείας της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Υγείας και Πρόνοιας ( ΚΑΤΕΕ Αθήνας). Έχει επίσης πτυχίο από την Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στο ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ο Λάζαρος Σαρισαβίδης, που έχει πτυχίο Αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο, στην Ιταλία και διδακτορικό δίπλωμα στην φρουριακή αρχιτεκτονική από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Στο ΓΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ» ο Ιωάννης Μιχαλακούκος, που έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακό (Master) στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Στο ΓΝ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ» ο Δαμιανός Φαφούτης, που είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Portsmouth, School of Business and Management Science της Μεγάλης Βρετανίας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην επιστήμη της Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ, από το Kingston University.

Στο ΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» Χρήστος Πλιάτσικας,που είναι απόφοιτος του Champlain College του Montreal, στον Καναδά και έχει πτυχίο στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Concordia University του Montreal.

Στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» αναπληρώτρια διοικήτρια επελέγη η Σοφία Τριάντη-Μητρέλη,η οποία είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστήμιου και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Διοικητικών Διευθυντών Νοσοκομείων» από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ).

Στο ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» αναλαμβάνει αναπληρωτής διοικητής ο Χρήστος Μάνος, που έχει πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά.

Στο ΓΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ πηγαίνει ο Γεώργιος Φαράντος, που έχει πτυχίο Τεχνολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από τη Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης και πτυχίο στην Παιδαγωγική και Διδακτική της Τεχνολογίας.

Στο ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» ο Σπυρίδων Τόλιος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Στο ΓΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», η Αναστασία Βαρδάκα, πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσ/νίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας).

Στο ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», η Μαρία Ζαφειροπούλου, με πτυχίο Νομικής Δημοσίου Δικαίου από το Πανεπιστήμιο της Λιλ, με μεταπτυχιακό στο «Δίκαιο και Πολιτικές Υγείας» και μεταπτυχιακό «Πολιτικών Σπουδών» στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Στο ΓΝ-ΚΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ η Ζωή Σαραντοπούλου, με πτυχίο Οικονομικών επιστημών από το τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Στο ΓΝ-ΚΥ ΜΟΛΑΩΝ αναπληρώτρια διοικήτρια επελέγη η Αικατερίνη Μανωλάκου, που έχει πτυχίο Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε διδακτορικό στη Γενετική από το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ, στη Γαλλία.

Στο ΓΝ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ, ο Ιωάννης Λέντζας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Στο ΓΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ο Δημήτριος Μαυρογιώργος, που έχει πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή Εθνικού και Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο ΓΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ο Αλέξανδρος Βουδρισλής, με πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στο ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ο Κυριάκος Τσιμπούλης, που είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κωνσταντίνος Δαβράδος, κάτοχος πτυχίου Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Χημείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» π Κωνσταντίνος Χονδρόπουλος, που έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (A.T.E.I.).

Στο ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο Μιχάλης Γεωργιάδης, που είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από το Α.Π.Θ. με ειδίκευση στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακό (MSc) στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Reading Αγγλίας.

Στο ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ η Ανθή Χαλιβέρα, η οποία είναι πτυχιούχος Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (ΜΒΑ executive) από το ΙCBS Business College an affiliated institution of Kingston University, London.

Στο ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» ο Δημήτριος Λιόλιος, που έχει πτυχίο Νοσηλευτικής από το ΤΕΙ Αθηνών, με ειδικότητα στην Ψυχική Υγεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (Δαφνί).

Και τέλος, στο ΓΝ ΘΗΒΩΝ αναπληρωτής διοικητής αναλαμβάνει ο Αντώνιος Αγάτσας, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης από την Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).