Νέοι διοικητές σε 31 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα

Νέοι διοικητές σε 31 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα

Τριάντα έναν διοικητές σε ισάριθμα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα επέλεξε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης των υποψηφίων. Ειδικότερα, οι νέοι διοικητές που επελέγησαν είναι:

Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Κωνσταντίνος Παλαιορούτης: Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας από το ΤΕΙ Αθηνών-ΣΕΥΠ και κατέχει δίπλωμα μεταπτυχιακού (MSc) στην «Εφηρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Ε.Α.ΝΠ. «ΜΕΤΑΞΑ»

Γεώργιος Ζαΐμης: Είναι πτυχιούχος Τεχνολογίας Ραδιολογίας και Ακτινολογίας από το ΤΕΙ Αθήνας και πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Υγιεινή & Ασφάλεια της Εργασίας» MSc από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

ΓΝ ΣΥΡΟΥ «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ» & ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ

Μαργαρίτα Μπουραντά: Είναι πτυχιούχος της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθηνών και του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα, από το ΤΕΙ Πειραιά, στη «Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων» με ειδίκευση στο Μarketing και τη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων.

ΓΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Σταύρος Κουταλιανός: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Διοικητικών Διευθυντών της Υγειονομικής Σχολής Αθηνών και στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Μαρία Σπινθούρη: Έχει πτυχίο Νοσηλευτικής από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (M.Sc.) στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και διδακτορικό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, Οικονομική Αξιολόγηση Υπηρεσιών Υγείας επίσης από το ΕΚΠΑ.

ΓΝ-ΚΥ ΚΥΘΗΡΩΝ «ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ»

Δημήτρης Μοιρασγέντης: Έχει πτυχίο Μηχανικού Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και Master of Sciences «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ

Ηρακλής Χαρμανίδης: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μ.Α.) Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το University of Kent και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μ.Α.) Μεσογειακών Σπουδών από το University of London. Έχει, επίσης, φοιτήσει στο τμήμα Εμπορικών Ακολούθων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

ΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Ευάγγελος Καρβούνης: Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στις βιοιατρικές επιστήμες, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ»

Βασιλική Γεωργιοπούλου: Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει Master in Public Health από το Emory University, Atlanta της Georgia και Διδακτορικής Διατριβής στην Ιατρική επίσης από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει εργαστεί ως επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής, (Ερευνητικός Τομέας) στο Emory Clinical Cardiovascular Research Institute στην Atlanta της Georgia και ως Μεταπτυχιακός Επιστημονικός Συνεργάτης, στο Πρόγραμμα Καρδιακής Ανεπάρκειας του ίδιου Αμερικανικού Πανεπιστημίου.

ΓΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Φοίβος Κακαβίτσας: Έχει πτυχίο από την σχολή ιατρικής και χειρουργικής του πανεπιστημίου της Νάπολη στην Ιταλία και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως επιμελητής Β’ Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής στη Κέρκυρα και στο κέντρο υγείας Μαρκόπουλου Αττικής με προϋπηρεσία και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, Γιώργος Γεννηματάς.

ΓΝ ΣΕΡΡΩΝ

Αθανάσιος Ματάκος: Έχει δίπλωμα Μηχανολόγου – Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει επίσης, μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και διδακτορική διατριβή, επίσης, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ζήσης Σιέμπης: Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης με Master στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής (υπεύθυνος λειτουργίας ηλεκτρομηχανολογικού και ιατρικού εξοπλισμού) σε ιδιωτική μονάδα υγείας.

ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Βασίλειος Αντωνιάδης: Είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με σπουδές και στο τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην κατεύθυνση Πολιτική και Οικονομία. Έχει επίσης μεταπτυχιακό στη Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Είναι Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Φλώρινας και Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του ΓΝ Φλώρινας.

ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Λαμπρινή Στεφανίδου: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως νοσηλεύτρια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

ΓΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αναστάσιος Καρασαββόγλου: Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Freiburg/Breisgau της Γερμανίας και Διδακτορικό Δίπλωμα στις Οικονομικές Επιστήμες από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι καθηγητής Μακροοικονομικής και Διεθνών Οικονομικών στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει διατελέσει Διδάσκων στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας, στο μάθημα της «Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής».

ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αχιλλέας Γερόπουλος: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στο μάθημα της Βιολογίας.

ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Μιλτιάδης Παππάς: Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Πατρών. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση της Υγείας από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα, M.Sc. στη Διοίκηση της Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

Θεόδωρος Ρεβενάκης: Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας από το Universita degli studi di Padova της Ιταλίας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Ψυχολόγος στο Τμήμα Ψυχιατροδικαστικής και στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ανέστης Μυστρίδης: Είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας από το Frederick University, στην Κύπρο. Έχει εργαστεί ως ιδιοκτήτης και υπεύθυνος φαρμακείου. Είναι μέλος του εποπτικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας.

ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ

Νικόλαος Λιατσής: Έχει πτυχίο τεχνολογικής εκπαίδευσης από το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Καβάλας και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο υπουργείο Εργασία-ΟΑΕΔ στους κλάδους διοικητικού και πληροφορικής. Έχει διατελέσει σύμβουλος Υποστήριξης – Καθοδήγησης με αντικείμενο την εκπαίδευση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΜΜΕ στην χρήση των υπηρεσιών Διαδικτύου και διαθέτει μακρά εμπειρία διδασκαλίας σε Πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

ΓΝ ΑΡΤΑΣ

Βασίλειος Μπαλάσκας: Έχει σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή στο «Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών» και στην Ιατρική και Χειρουργική Σχολή «Universita degli Studi di Roma La Sapienza» του Πανεπιστημίου της Ρώμης, στην Ιταλία. Είναι ιδιώτης χειρουργός οδοντίατρος και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Άρτας και μέλος της Πανελλήνιας Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ

Θεόδωρος Σερεμέτης: Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του KATE Πατρών, διπλωματούχος του Πολυτεχνείου Πατρών, από τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας.

ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ

Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος: Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως οδοντίατρος (ελεύθερος επαγγελματίας) και σε ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Λογοθεραπείας. Παρέχει επίσης εθελοντικά οδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά που στηρίζει και φιλοξενεί το «Χαμόγελο του παιδιού».

ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» – ΓΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Δημήτριος Μπούτος: Έχει πτυχίο οικονομικών επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Διοικητικών Διευθυντών) και μεταπτυχιακού της UNESCO με αντικείμενο: Health Chain Management and Hospital Logistics. Έχει επίσης πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην Οικονομική Λειτουργία των Μονάδων Υγείας του κολλεγίου CNAM.

Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ»

Σπυριδούλα Καλαντζή: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. της Αθήνας. Έχει μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχική Υγεία από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Διοίκησης.

ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Βησσαρίων Μίχας: Έχει πτυχίο Οδοντιατρικής από το Ανώτατο Ινστιτούτο Ιατρικής «Ι.Π.Παβλώφ», του Πλόβντιφ της Βουλγαρίας και μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Δημόσια Υγεία και στο Μάνατζμεντ Υγείας από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Έχει εργαστεί ως Επιμελητής Α΄ στο Οδοντιατρικό Τμήμα του ΓΝ Πρέβεζας, στο ΓΝ Κέρκυρας και στην ΝΜΥ-ΙΚΑ Πρέβεζας. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας και πρόεδρος του Συλλόγου Γιατρών του ΙΚΑ Πρέβεζας.

Γ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Πέτρος Τομαράς: Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακό (Μ.Β.Α.) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Roosevelt University του Σικάγο των ΗΠΑ. Έχει επίσης Διδακτορικό Δίπλωμα στη «Διερεύνηση της Ηθικής Συμπεριφοράς των Καταναλωτών με τη μέθοδο Conjoint Analysis» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μεταδιδακτορική έρευνα στο Prime Marketing από το Florida International University, Marketing Department, του Μαϊάμι των ΗΠΑ.

ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δημητρούλα Καλομοίρη: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Έχει διατελέσει διοικήτρια του ΓΝ Ναυπλίου, αναπληρώτρια διοικήτρια του ΓΝ Αργολίδας, υποδιευθύντρια – υπεύθυνη οικονομικού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και επιθεωρήτρια του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).

ΓΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παντελής Αλεξιάδης: Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασφάλιση Ποιότητας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι πραγματογνώμονας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) , επιστημονικός υπεύθυνος σεμιναρίων, μέλος της επιτροπής εξετάσεων για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εισηγητής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ/ ΤΚΜ.

ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Γεώργιος Χιωτίδης: Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδικού στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Univercita degli studi di Roma “La Sapienza” της Ρώμης.

ΓΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»

Γεώργιος Φιλιππίδης: Έχει πτυχίο Κοινωνικής Διοίκησης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Μεταπτυχιακό στην «Παιδαγωγική» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας. Είναι, επίσης, υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.