Νέο σόου Πολάκη τύπου Σαντορίνης

Νέο σόου Πολάκη τύπου Σαντορίνης

Με παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης χειρούργησε στο νοσοκομείο Ζακύνθου! Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο κ. Πολάκης εισέβαλε αιφνιδιαστικά στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με μεταφερόμενους Ιατρούς Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές Χειρουργείου και Αναισθησιολογικού, υλικά και γάζες από άλλα Νοσοκομεία και παράνομα πέταξαν έξω το Προσωπικό του Νοσοκομείου για να χειρουργήσουν δύο ασθενείς από άλλο μέρος.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο ίδιος ο κ. Πολάκης δεν τηρεί το ιατρικό πρωτόκολλο του χειρουργικού τομέα, καταλύει κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας. Είναι νόμιμο να χειρουργεί ο κ. Πολάκης στο Νοσοκομείο Ζακύνθου;

Στο μεταξύ ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συνέβη στη Ζάκυνθο. Την περασμένη Παρασκευή η Διοίκηση, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και ο Διευθυντής Γυναικολογικής του Γ.Ν. Ζακύνθου υποχρέωσαν αγροτική ιατρό να διακομίσει με αγροτικό όχημα των τσιγγάνων έγκυο γυναίκα με πρόβλημα! Το αγροτικό όχημα με την έγκυο και την αγροτική ιατρό επιβιβάστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο ferry boat. Όπως όλα δείχνουν, έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας και ιατρικής δεοντολογίας στα Δημόσια Νοσοκομεία!

Συντάκτης: Δήμητρα Χατζηπαναγιώτου