Όμορφες “πιο χαμηλά” με… botox και fillers!

Όμορφες “πιο χαμηλά” με… botox και fillers!

Νήματα και μικροενέσεις τύπου μεσοθεραπείας, αλλά και προηγμένες τεχνικές όπως η ΗLH συγκαταλέγονται ανάμεσα στα νεώτερα όπλα που έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί της Αισθητικής Ιατρικής, για να διορθώσουν τις ατέλειες και τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στο πρόσωπο και στο σώμα.

Την ίδια ώρα, οι γυναίκες που επιθυμούν να είναι ανανεωμένες, θελτικές και σεξουαλικά ενεργές στα πενήντα και στα εξήντα τους, δεν αρκεί να είναι όμορφες πάνω –θέλουν να είναι όμορφες και… κάτω!

Έτσι, θεραπείες όπως το PRP, τα fillers και τα botox, που παραδοσιακά χρησιμοποιούνταν στο πρόσωπο, τώρα «μετακομίζουν» χαμηλότερα για να διορθώσουν την όψη και τα προβλήματα των γεννητικών οργάνων!

«Το PRP, τα filler και το botox έχουν σημαντικές εφαρμογές στην Αισθητική Γυναικολογία. Με αυτά μπορούμε να αποκαταστήσουμε την απώλεια του όγκου και τη χαλάρωση γύρω από το αιδοίο. Επίσης, με την τεχνική plasma exeresis, που συνίσταται στην εξάχνωση της περίσσειας της επιδερμίδας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αιδοιοπλαστική χωρίς χειρουργείο, να διορθώσουμε προβλήματα συμμετρίας, μικρών χειλέων ή ακόμη και προβλήματα δυσπαρεύνειας (πόνου κατά τη διείσδυση) που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες», εξηγεί ο πρόεδρος της Εταιρίας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής στην Ελλάδα Σωτήρης Τσιούμας, με αφορμή το 2ο διεθνές συνέδριο της Society of Aesthetic Medicine Non –Ablative Surgery (SAMNAS), που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Νοεμβρίου στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, με ενέσεις υαλουρονικού οξέος και botox και το ανδρικό μόριο μπορεί να ανανεωθεί και να αποκτήσει πιο νεανική όψη και μεγαλύτερη σφριγηλότητα, ενώ με την τεχνική του plasma exeresis μπορούν να αντιμετωπιστούν ανατομικά (και κατ΄επέκταση λειτουργικά προβλήματα) όπως η φίμωση, η παραφίμωση, προβλήματα με τον χαλινό, ακόμη και τα κονδυλώματα.

Συντάκτης: Δήμητρα Χατζηπαναγιώτου