ΠΦΣ: Η χώρα κατρακυλά ανεξέλεγκτα

ΠΦΣ: Η χώρα κατρακυλά ανεξέλεγκτα

Η χώρα μας δεν βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού αλλά κατρακυλά ανεξέλεγκτα. Αυτό λοιπόν που περιμένει ο ελληνικός λαός (και δεν φαίνεται να έρχεται..) είναι διεξόδους και όχι πομπώδεις αναφορές στην «καμένη γη». Αυτό αναφέρει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος  Λουράντος, επισημαίνοντας ότι «η ΝΔ σωστά κατακρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ , ξεχνώντας όμως  ότι ένα χρόνο πριν ήταν Κυβέρνηση».

«Δεν θα αναφερθώ στην διάλυση των νοσοκομείων επί υπουργίας Γεωργιάδη και θα συμφωνήσω στην απραξία του ΣΥΡΙΖΑ να διορθώσει το χάος. Περιμένω όμως ως φαρμακοποιός να διορθώσει την  εσφαλμένη αναφορά για τα  ΜΗΣΥΦΑ που ήταν απόφαση Βορίδη για την απελευθέρωση τους στο 2016 και με παρέμβαση του ΠΦΣ διορθώθηκε και πήγε στο 2017» σημειώνει ο κ. Λουράντος και υπογραμμίζει ότι περιμένει τις θέσεις των εκπροσώπων του κόμματος για  πολλά θέματα του κλάδου όπως το ιδιοκτησιακό, το ωράριο, τα πειθαρχικά συμβούλια και την στήριξη των μικρομεσαίων φαρμακείων.

«Τη «καμένη γη» την ακούσαμε πολλές φορές από τη Ν. Δ. και το ΠΑΣΟΚ και εσχάτως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Την αναδάσωση περιμένουμε….» καταλήγει ο κ. Λουράντος.