Τα προϊόντα John Noa στο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό Συνέδριο

Τα προϊόντα John Noa στο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό Συνέδριο

Ο Naturalist JOHN NOA, ο δημιουργός φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, χαρίζει σε όλους απλόχερα τη δύναμη των φυσικών συστατικών μέσα από τα συμπληρώματα διατροφής που δημιουργεί.

Όλα τα συστατικά που επιλέγει για την παραγωγή των συμπληρωμάτων του προέρχονται  από τη φύση, καθώς πιστεύει ότι μέσα από τη φύση μπορούμε να λάβουμε όλες εκείνες τις πρώτες ύλες που θα μας κάνουν να έχουμε την ευεξία που έχουμε ανάγκη.

Η AMHES-JOHN NOA LTD θα έχει την ευκαιρία να εκθέσει στο 17ο Πανελλήνιο Ομοιοπαθητικό Συνέδριο, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαρτίου, στο ”Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης”, όλη την ποικιλία των προϊόντων της και να παρουσιάσει την θετική επίδραση που έχουν στον οργανισμό. Κάποια από τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν είναι τα σιρόπια Worts, οι κάψουλες και οι ταμπλέτες Caps και το κορυφαίο προϊόν D-limonene® με την ισχυρή αντιοξειδωτική του ιδιότητα.

Στη διοργάνωση θα συζητηθούν και θα αναπτυχθούν ακόμη θέματα, που σχετίζονται με τα συμπληρώματα και τη χρήση τους στην ομοιοπαθητική, καθώς είναι ένα θέμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου.