Προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Με τέσσερα «πακέτα» προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων αποκλειστικά για τις γυναίκες, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, συμμετέχει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center (ΕΝΗC) στις γενικότερες δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Σε συνεργασία των αντίστοιχων κλινικών, τα «πακέτα» εξετάσεων διαμορφώθηκαν με στόχο να καλύψουν το βασικό πλαίσιο των αναγκαίων προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων για τις γυναίκες, ανάλογα με την ηλικία τους, παρέχοντας και τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενη να επιλέξει συγκεκριμένη κατηγορία εξετάσεων ή να συνδυάσει τις προσφερόμενες ομάδες εξετάσεων.

Ειδικότερα, κατόπιν ραντεβού και για περιορισμένο χρονικό διάστημα (Δευτέρα 7 Μαρτίου έως και Παρασκευή 18 Μαρτίου) σε όσες ενδιαφερόμενες τηλεφωνήσουν για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους, παρέχονται:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία & Υπέρηχος Μαστού, στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ.
  • Pap Test & Ψηφιακή Μαστογραφία, στην τιμή των 50 ευρώ
  • Pap Test & Ενδοκολπικός Υπέρηχος, στην τιμή των 40 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι ο, κορυφαίας τεχνολογίας, ψηφιακός μαστογράφος που διαθέτει το ΕΝHC είναι ο μοναδικός στη χώρα μας με πιστοποίηση από την European Reference Organization  (EUREF) και εφοδιασμένος με σύστημα στερεοτακτικής βιοψίας, ενώ διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ανιχνευτή άμεσης ανίχνευσης flat panel από άμορφο σελήνιο, ο οποίος εξασφαλίζει ψηφιακή εικόνα υψηλής διακριτικής ευκρίνειας, πολύ μικρό pixel size 70 mm, το οποίο εξασφαλίζει την ανάδειξη μικροαποτιτανώσεων σε πολύ αρχικό στάδιο, σύστημα απορρόφησης της σκεδαζόμενης ακτινοβολίας και ειδικά σχεδιασμένα ακτινοδιαπερατά μαξιλαράκια μαστογραφίας, τα οποία εξασφαλίζουν άνετη και ανώδυνη εξέταση.

Για την κατοχύρωση των προνομιακών τιμών, τον προγραμματισμό των ραντεβού,  καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να καλέσουν έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου (κατά τις ώρες 08.30 – 15.00), στα τηλέφωνα 210.6972052 & 210.6972054. Τα ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου 2016.

Καρδιολογικό check up

Παράλληλα, για όλο τον Μάρτιο προσφέρεται σε ειδική προνομιακή τιμή (25 ευρώ) ένας πλήρης καρδιολογικός έλεγχος από το πρότυπο Κέντρο Γυναικείας Καρδιάς του ΕΝΗC, ο οποίος περιλαμβάνει κλινική εξέταση από εξειδικευμένο καρδιολόγο, ηλεκτροκαρδιογράφημα, Γενική Αίματος/Αιμοπετάλια, καθώς και ειδικό βιοχημικό έλεγχο (σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, ολική χοληστερόλη, HDL, LDL, SGPT, SGOT).

Οι ενδιαφερόμενες για το Καρδιολογικό check up μπορούν να κλείνουν ραντεβού έως το τέλος Μαρτίου στο τηλέφωνο 210.6979272 (κατά τις ώρες 08.00 – 15.00).