Με προσωπικό ασφαλείας τα Δημόσια Νοσοκομεία! Δείτε ποιοι απεργούν

Με προσωπικό ασφαλείας τα Δημόσια Νοσοκομεία! Δείτε ποιοι απεργούν

Νέα παναττική στάση εργασίας για όλο το προσωπικό (11 π.μ. – 3 μ.μ.) και πανελλαδική 24ωρη απεργία για το προσωπικό με ελαστικές μορφές απασχόλησης, κήρυξε για σήμεραΤετάρτη 29 Νοεμβρίου η ΠΟΕΔΗΝ, καθώς δεν ικανοποιήθηκε από τις απαντήσεις των δύο Υπουργών την περασμένη εβδομάδα.

“Οι απαντήσεις του Υπουργού στη συνάντηση με όλους τους συγκεντρωμένους εργαζόμενους στο Αμφιθέατρο του Υπουργού Υγείας την Πέμπτη 23/11/2017 ήταν αόριστες για την απρόσκοπτη καταβολή των μισθών και αρνητικές για την μονιμοποίηση των 10.000 και πλέον εργαζομένων που υπηρετούν στο ΕΣΥ και την Πρόνοια με ελαστικές μορφές απασχόλησης (Επικουρικοί, ΟΑΕΔ, Συμβάσεις Έργου, Εργολαβικοί, πρώην εργολάβοι με συμβάσεις έργου ή εργασίας” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων καλεί, παράλληλα, σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι μπροστά από το Υπουργείο Υγείας, ζητώντας:

Η καταβολή των οφειλόμενων μισθών
Μονιμοποίηση του προσωπικού με ελαστικές μορφές απασχόλησης, καθ’ ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και η αποχώρησή τους θα οδηγήσει τα Νοσοκομεία σε κατάρρευση