Προστατεύστε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα

Προστατεύστε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα

Για να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή, πρέπει να τα προστατεύσετε από τη θερμότητα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η υπερβολική θερμότητα καταστρέφει τα μαλλιά σας και μην ξεχνάτε ότι τα μαλλιά σας δεν έχουν νευρικές απολήξεις, οπότε δεν μπορούν να στείλουν μήνυμα ζητώντας βοήθεια όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ ζεστά.

Τα λεπτά, βαμμένα, ξηρά και πορώδη μαλλιά είναι πολύ πιο ευάλωτα στη φθορά από τη θερμότητα απ’ ό,τι τα υγιή μαλλιά με χοντρή τρίχα. Όπως έχει αποδείξει έρευνα, θερμοκρασίες άνω των 200°C μπορούν να προκαλέσουν εμφανείς αλλαγές στα μαλλιά σας, να επιταχύνουν την απώλεια του χρώματος, ακόμα και να καταστρέψουν τη δομή της τρίχας σας. Στους 230°C, η αντοχή και η ελαστικότητα των μαλλιών σας μειώνονται κατά 50% – μόνιμα!

Οπότε φροντίστε να χρησιμοποιείτε απαλές και υψηλής ποιότητας συσκευές στυλιζαρίσματος που δεν εκθέτουν τα μαλλιά σας σε βλαβερές θερμοκρασίες – όπως οι συσκευές Satin Hair της Braun που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις επιστημονικές συμβουλές του DWI, ανεξάρτητου γερμανικού ερευνητικού ινστιτούτου ινών. Οι συσκευές στυλιζαρίσματος Satin Hair λειτουργούν με θερμοκρασίες που έχει αποδειχθεί ότι προστατεύουν την υγεία των μαλλιών σας.