Πρώτη νύχτα γάμου: Τελικά κάνουν ή όχι σεξ τα ζευγάρια

Πρώτη νύχτα γάμου: Τελικά κάνουν ή όχι σεξ τα ζευγάρια

Μπορεί να θεωρείται προφανές τι κάνουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους οι νεόνυμφοι αλλά δεν είναι. Μάλιστα έχουν ειπωθεί τόσα για αυτήν την βραδιά που με τα χρόνια όλος αυτός ο μύθος έχει αρχίσει να ξεθωριάζει.

Σχετική δημοσκόπηση της εταιρείας «Voucher Codes Pro», στην οποία συμμετείχαν 2.138 άνθρωποι που παντρεύτηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι από τους μισούς κάθε άλλο παρά σεξ έκαναν!

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του γκάλοπ, ένα ποσοστό που αγγίζει το 24% δήλωσε ότι ο… στόχος δεν επιτεύχθη επειδή ο γαμπρός ήταν πολύ μεθυσμένος. Παράλληλα, το 16% ομολόγησε ότι ναι μεν βρέθηκαν στο κρεβάτι αλλά η νύφη ήταν πολύ κουρασμένη.

Επίσης το 13% παραδέχτηκε ότι ο γαμπρός δεν κατάφερε τελικά να ..σκοράρει επειδή η νύφη ήταν πολύ μεθυσμένη!

Από την άλλη ένα ποσοστό που άγγιζε το 11% ανέφερε ότι έπρεπε να φροντίσουν τα παιδιά τους, ενώ το 9% παραδέχτηκε ότι είχε με την σύντροφό του ένα μικρό καβγά λίγο πριν από το Μυστήριο.

Ωστόσο ένα ποσοστό που άγγιζε το 9% δήλωσε πως δεν είχε ερωτικές περιπτύξεις την πρώτη νύχτα του γάμου τους καθώς έπρεπε να ετοιμαστούν για το ταξίδι του μέλιτος. Μόλις το 7% είπε ότι διασκέδαζαν μέχρι πρωίας με τους καλεσμένους τους και έτσι δεν προχώρησαν σε στεν΄ς επαφές τρίτου τύπου.

Πάντως ενδεικτικό το πως περνούν τα ζευγάρια την πρώτη νύχτα του γάμου τους είναι ότι ένα ποσοστό που άγγιζε το 4% δήλωσε ότι ο γαμπρός αποκοιμήθηκε από την κούραση άπρακτος, ενώ άλλο ένα 4% ομολόγησε ότι κανένας από τους δύο νεόνυμφους δεν είχε διάθεση για σεξ!

Όσο αφορά το υπόλοιπο 3% δεν διευκρίνισε το λόγο…