Το πρώτο εξωτερικό ιατρείο Παιδοουρολογίας στη Βόρεια Ελλάδα

Το πρώτο εξωτερικό ιατρείο Παιδοουρολογίας στη Βόρεια Ελλάδα

Ένα εξειδικευμένο εξωτερικό ιατρείο Παιδοουρολογίας θέτει σε λειτουργία η Α’ Ουρολογική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε συνεργασία με την Α’ Παιδοχειρουργική Κλινική του ΑΠΘ και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Τα ουρολογικά προβλήματα αλλά και οι ουρολογικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι από τα πιο συνηθισμένα θέματα υγείας (νυχτερινή ενούρηση, ουρολοιμώξεις, κυστεοουρητιρική παλινδρόμηση, υποσπαδίας, κ.α.) που αντιμετωπίζουν παιδιά και έφηβοι. Πλέον θα αντιμετωπίζονται ολοκληρωμένα από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την σύμπραξη των τριών κλινικών που έχουν ειδική ενασχόληση με το αντικείμενο.

Το ιατρείο θα λειτουργεί  σε πλήρως αναμορφωμένο χώρο, στο νέο κτίριο των ειδικών μονάδων της Α’ Ουρολογικής κλινικής του Α.Π.Θ. Στον ίδιο ανακατασκευασμένο χώρο και με πλήρη νέο εξοπλισμό λειτουργούν ήδη από τον Ιούλιο οι ειδικές μονάδες ακράτειας ούρων, ανδρολογίας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών, παθήσεων προστάτη και ογκολογικού ουροποιητικού συστήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για ραντεβού μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 963102, καθημερινά και κατά τις ώρες 9 πμ – 2 μμ.