Με πτυχίο-μαϊμού γιατρός έκανε ειδικότητα στο Πανεπιστημιακό στο Ρίο

Με πτυχίο-μαϊμού γιατρός έκανε ειδικότητα στο Πανεπιστημιακό στο Ρίο

Γενική χειρουργός χειρουργούσε με πλαστό πτυχίο αφήνοντας εμβρόντητη την κοινωνία του Αιγίου και όχι μόνο. Η ίδια φέρεται να έχει εγκαταλείψει το Αίγιο, ενώ θα κληθεί να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.achaianews.gr, η 40χρονη γενική χειρουργός συγκαταλεγόταν στα «καλά» ονόματα της ειδικότητάς της στην πρωτεύουσα της Αιγιάλειας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ΔΟΑΤΑΠ, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία, διαπίστωσε ότι το πτυχίο Ιατρικής της γυναίκας, που προερχόταν από το Πανεπιστήμιο του Ερεβάν της Αρμενίας, ήταν πλαστό.

Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου διέγραψε τη 40χρονη από τα μητρώα μελών, ενώ διεκόπη η σύμβασή της με το υποκατάστημα του ΙΚΑ της πόλης. Η ιστορία της χειρουργού έχει προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις, καθώς είχε περάσει με άνεση τα μαθήματα της Παθολογίας και της Χειρουργικής στο πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, ενώ, κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στο Νοσοκομείο του Ρίου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις σε γιατρούς και ασθενείς.