Πτολεμαΐδα: «Άναψε πράσινο» για τη Στέγη των ΑΜΕΑ

Πτολεμαΐδα: «Άναψε πράσινο» για τη Στέγη των ΑΜΕΑ

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του, φθάνει το έργο « Κατασκευή χώρων Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική υστέρηση», μετά την προκήρυξη, από πλευράς του Δήμου Εορδαίας, Ανοιχτής Ηλεκτρονικής διαδικασίας Επιλογής του Αναδόχου.

Ο προϋπολογισμός της σημαντικής αυτής κοινωνικής δομής,  ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια 200 χιλιάδες Ευρώ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Π ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς πόρους. Θα στεγαστεί στο κτίριο του πρώην Γηροκομείου που παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης – Πρεσπών και Εορδαίας, κοντά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και θα φιλοξενεί 50 συνολικά άτομα με Ειδικές ανάγκες και Νοητική υστέρηση.

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης ptomitheus.gon.gr μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 2 μετά το μεσημέρι, ενώ, ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών, ορίζεται η Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 10 το πρωί.