Σε ποια φάση της ζωής τους οι γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ;

Σε ποια φάση της ζωής τους οι γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ;

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν, ότι στην πιο ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής μας, δηλαδή στη δεκαετία  των 19-29 ετών γίνεται το καλύτερο σεξ αλλά η ηλικία δεν συμβαδίζει με τον γυναικείο οργασμό!

Σύμφωνα με μια επιστημονική μελέτη, οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους και πετυχαίνουν τον καλύτερο οργασμό στην σεξουαλική πράξη στην ηλικία των 36 ετών και άνω.

Οι περίπου 2.600 συμμετέχουσες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τους οργασμούς που είχαν ή δεν είχαν ανά περίοδο της ζωής τους, καθώς και για το πόσο όμορφες αισθάνονταν οι ίδιες και πόσο ολοκληρωμένες ένιωθαν ως γυναίκες.

Οι απαντήσεις τους αναλύθηκαν ανά ηλικιακή ομάδα: Νεότερες γυναίκες (κάτω των 23 ετών), ενδιάμεσης ηλικίας γυναίκες (23-35 ετών) και μεγαλύτερες γυναίκες (36 ετών και άνω).

Όταν ερωτήθηκαν για την σεξουαλική τους ελκυστικότητα, οι μεγαλύτερες γυναίκες έδειξαν πιο σίγουρες για το σώμα τους: 8 στις 10 δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι. Αντίθετα, μόνο 4 στις 10 γυναίκες της μέσης ομάδας αισθάνονταν ελκυστικές και 7 στις 10 γυναίκες κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες από την εμφάνισή τους.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και στο θέμα του οργασμού, αφού σχεδόν οι 6 στις 10 ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς, αντίθετα με 5 στις 10 στην μεσαία ομάδα και μόλις 2 στις 10 γυναίκες της νεότερης ομάδας.