Σε ποια ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ;

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ;

Είθισται να λένε ότι οι μικρές ηλικίες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από ότι οι μεγαλύτερες.’Ομως νέα έρευνα καταρρίπτει την αντίληψη αυτή καθώς συμπεραίνει ότι οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους στην ηλικία των 36 ετών και άνω.

Σε έρευνα από την εφαρμογή, Natural Cycles, σε δείγμα 2.600 γυναικών, οι συμμετέχουσες απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο ελκυστικές νιώθουν και πόσο απολαμβάνουν το σεξ.

Όταν ερωτήθηκαν για την σεξουαλική τους ελκυστικότητα, οι μεγαλύτερες γυναίκες έδειξαν πιο σίγουρες για το σώμα τους: 8 στις 10 δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι. Αντίθετα, μόνο 4 στις 10 γυναίκες της μέσης ομάδας αισθάνονταν ελκυστικές και 7 στις 10 γυναίκες κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες από την εμφάνισή τους.

Συνοπτικά η έρευνα έδειξε τα εξής:

— 8 από τις 10 γυναίκες 36 ετών και άνω δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι.

— Μόλις 4 στις 10 γυναίκες 23-35 ετών και 7 στις 10 κάτω των 23 ετών ήταν ευχαριστημένες με το σώμα τους.

— Σχεδόν 6 στις 10 μεγαλύτερες γυναίκες ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς.

— Μόνο 5 στις 10 της μεσαίας ομάδας και 2 στις 10 στη νεότερη ομάδα δήλωσαν το ίδιο.

— Οι γυναίκες 36 ετών και άνω έχουν το καλύτερο σεξ: Σε ποσοστό 86% ανέφεραν ότι είχαν πολύ καλό σεξ μέσα στον τελευταίο μήνα.

— Συγκριτικά, οι γυναίκες 23-35 ετών δήλωσαν ότι είχαν καλό σεξ τον τελευταίο καιρό σε ποσοστό 76% και οι νεότερες γυναίκες μόλις σε ποσοστό 56%.