Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας από την ΠΟΕΔΗΝ

Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Υγείας από την ΠΟΕΔΗΝ

Σε συμβολική κατάληψη του υπουργείου Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, προχώρησαν την Παρασκευή συνδικαλιστικά στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

α μέλη της ΠΟΕΔΗΝ χαρακτήρισαν «πρωταπριλιάτικα ψέματα» τις δεσμεύσεις του Αλ.Τσίπρα και έσβησαν κεράκια σε τούρτες για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τα όσα τους υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός που τελικά έμειναν στα λόγια.

«Πριν ένα χρόνο ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε 4.500 προσλήψεις και αύξηση της χρηματοδότησης. Κανένα από τα δύο δεν υλοποιήθηκε, η χρηματοδότηση μειώθηκε, ενώ σύμφωνα με στοιχεία οι μισθωτοί στο ΕΣΥ είναι λιγότεροι φέτος κατά 2.500 από πέρυσι» κατήγγειλε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έκοψαν τούρτες, στις οποίες είχαν τοποθετήσει και από ένα κεράκι στην καθεμία, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις δεσμεύσεις του Αλ.Τσίπρα, που όμως δεν υλοποιήθηκαν.

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ευχήθηκαν στον πρωθυπουργό και λίγο πριν σβήσουν το ένα κεράκι της τούρτας τραγούδησαν όλοι μαζί «Να ζήσεις, Αλέξη, και χρόνια πολλά… Μας γέμισες ψέματα, άντε γεια».