Στυτική δυσλειτουργία: Πέντε φυσικές λύσεις!

Στυτική δυσλειτουργία: Πέντε φυσικές λύσεις!

Εκτός από τις φαρμακευτικές επιλογές υπάρχουν και ορισμένες φυσικές μέθοδοι για να καταπολεμηθεί η στυτική δυσλειτουργία! Δείτε ποιες είναι αυτές!

Φάτε καρπούζι

Μελέτη έδειξε ότι άνδρες που έπασχαν από ήπια έως μέτρια στυτική δυσλειτουργία και πήραν συμπληρώματα L-κιτρουλίνης παρουσίασαν σημαντική βελτίωση και ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Ο φυσικός χυμός καρπουζιού μπορεί επίσης να είναι πιο εύπεπτος για εσάς, δεδομένου ότι τα χάπια, όπως το Viagra, μπορεί να προκαλέσουν ναυτία και διάρροια σε ορισμένους άνδρες.

 Γυμναστείτε

Χάρη στη σωματική άσκηση, αρχικά βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα, επομένως και στα γεννητικά όργανα, ώστε να καταστεί δυνατή η ικανοποιητική στύση. Επίσης οι ασκήσεις με βάρη συμβάλλουν στην παραγωγή τεστοστερόνης, ορμόνη απαραίτητη για να ενισχυθεί η ερωτική διέγερση του άντρα και να επιτευχθεί η στύση.

Σωστή διατροφή

Μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά, προϊόντα ολικής άλεσης και ψάρι και ταυτόχρονα με λίγο κόκκινο κρέας και επεξεργασμένους σπόρους είναι απαραίτητη για την πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας.

Κοιμηθείτε

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Brain Research έδειξε ότι το σταθερό πρόγραμμα ύπνου βοηθά το σώμα να καταλάβει πότε πρέπει να απελευθερώσει συγκεκριμένες ορμόνες, όπως η τεστοστερόνη.

Λίγο αλκοόλ

Το αλκοόλ όχι μόνο δεν είναι αφροδισιακό, αλλά μπορεί να συμβάλλει σε παροδικά ή και χρόνια προβλήματα στύσης καθώς καταστέλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο για την απελευθέρωση των οξειδίων του αζώτου, χημικές ουσίες απαραίτητες για να επιτευχθεί αλλά και να διατηρηθεί η στύση