Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών ο Παύλος Πολάκης

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών ο Παύλος Πολάκης

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών μεταφέρθηκε την Πέμπτη ο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά από παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή που υπέστη, ενώ βρισκόταν στη Βουλή.
Μετά την αξιολόγηση του από τον ιατρό της Βουλής κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Οι γιατροί στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική αφού προχώρησαν σε καρδιακή ανάταξη με τεχνικά μέσα συνέστησαν τη διενέργεια περαιτέρω ιατρικών εξετάσεων και την παραμονή του κ. Πολάκη στο νοσοκομείο έως και την Παρασκευή.
Το απόγευμα της Πέμπτης το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση καθησυχάζοντας για την υγεία του κ. Πολάκη και αναφέροντας ότι θα βγει από το νοσοκομείο.
«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατόπιν αδιαθεσίας που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί, μετέβη στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται αυτή την ώρα και ο αναπληρωτής υπουργός θα εξέλθει του νοσοκομείου αργότερα απόψε».