Τα top σημάδια που δείχνει πως είναι καλός στο σεξ!

Τα top σημάδια που δείχνει πως είναι καλός στο σεξ!

Η πρώτη εντύπωση θεωρείται πολύ σημαντική σε κάθε νέα γνωριμία. Έτσι ένας άνδρας μπορεί να χαρακτηρίζεται ακαταμάχητος και γοητευτικός στο πρώτο ραντεβού αλλά στο αιώνιο ερώτημα των γυναικών, πόσο καλός εραστής είναι στο σεξ, η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις.

Έχει στυλ

Αν έχει εμμονή με την εμφάνισή του ίσως να μην είναι τόσο περιπετειώδης στο κρεβάτι λέει η Dr. Pam Spurr, συγγραφέας . Από την άλλη, ένας άνδρας που δεν τον νοιάζει να αλλάξει κάλτσες ή να ταιριάζουν τα παπούτσια του με τα ρούχα του; «Σίγουρα θα είναι τεμπέλης στο κρεβάτι» λέει η Dr. Pam.

Δε διστάζει να αυτοσαρκαστεί

Ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί, δείχνει πως δεν είναι εγωκεντρικός πράγμα καλό για το σεξ!

 Δεν φοβάται την οπτική επαφή

Σε κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια με βλέμμα που μαγνητίζει; Μένει για περισσότερη ώρα από το επιτρεπτό φέρνοντάς σε, σε ευχάριστη αμηχανία. Τότε μάλλον η επιτυχία στο σεξ είναι εγγυημένη.

Είναι ψύχραιμος

Οι άντρες είναι φύσει πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι από τις γυναίκες. Αν λοιπόν ένα άντρας δε χαλάει την ψυχολογία του για τίποτα, θα τα αντιμετωπίσει όλα με ψυχραιμία και δε θα γκρινιάξει για μικροπράγματα, τότε μάλλον είναι και καλός εραστής.

Του αρέσει το φαγητό
Απολαμβάνει και ξέρει να εκτιμάει το καλό φαγητό. Ιδίως αν έχει καταφέρει να φέρει σε ισορροπία την αγάπη για τα λουκούλλεια εδέσματα και τη φυσική κατάσταση, είναι πραγματικά ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος. Ένας τέτοιος άντρας λοιπόν είναι πιθανότατα και καλός στο σεξ.