Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής πάει Θεσσαλονίκη

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής πάει Θεσσαλονίκη

Με τη συμμετοχή 40 Καθηγητών Φαρμακευτικής και Ιατρικής από τα 3 Τμήματα Φαρμακευτικής της χώρας και από Ιατρικές Σχολές, καθώς και διακεκριμένων επιστημόνων υγείας, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής, στις 6 και 7 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο THE MET στη Θεσσαλονίκη.
Το συνέδριο διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και έχει ως στόχο να παρουσιάσει την πολύπλευρη επιστημονική διάσταση των θεμάτων που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκειά του και τα νέα ερευνητικά δεδομένα. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει:
• 6 στρογγυλά τραπέζια με θέματα που άπτονται
– της Καρδιολογίας
– της Μαιευτικής-Γυναικολογίας
– της Νευρολογίας-Ψυχιατρικής
– του Σακχαρώδους Διαβήτη
– της Δερματολογίας
– των φυσικών προϊόντων στην καθημερινότητα του φαρμακοποιού
• 20 επιστημονικές ομιλίες, ιατρικού και φαρμακευτικού ενδιαφέροντος
Οι φαρμακοποιοί που θα συμμετέχουν στο συνέδριο θα μοριοδοτηθούν με 10 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.
Για να κάνετε την εγγραφή σας και να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.psef.gr.
Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.