Οι top κρυφοί φόβοι των ανδρών στο σεξ!

Οι top κρυφοί φόβοι των ανδρών στο σεξ!

Η επιστήμη απεφάνθη! Μπορεί οι άνδρες να δείχνουν πιο απελευθερωμένοι στο σεξ αλλά άνθρωποι είναι και έχουν και αυτοί τους φόβους τους.

Το … μέγεθος των προσόντων

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο sex roles απέδειξε ότι οι άνδρες όσο και αν δεν το παραδέχονται, τους απασχολεί το μέγεθος των προσόντων τους.
Όπως εξάλλου προέκυψε από την πρόσφατη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου οκτώ στους δέκα ο λόγος που επιθυμούν μεγαλύτερα προσόντα είναι η η ντροπή που ένιωθαν συγκρινόμενοι με άλλους άνδρες στα γυμναστήρια, αλλά και στις αισθησιακές ταινίες.

Ο φόβος της αποτυχίας

Ένας στους τρεις άνδρες αντιμετωπίζει το άγχος της επίδοσης στο σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων ( ΙΜΟΠ) κάθε άνδρας τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του θα έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα αυτό, το οποίο, στη συνέχεια θα τους καταδιώκει. Έχει βρεθεί ότι οι άνδρες που ήρθαν αντιμέτωποι με τη απώλεια στύσης κυριεύονταν με πανικό και φόβο μήπως η κατάσταση αυτή επαναληφθεί και πάλι στο μέλλον.

Θέμα αντοχής

Έρευνες του ΙΜΟΠ, έδειξαν ότι στην ηλικία των 40 ένας στους πέντε άνδρες χάνει τις αντοχές του στο σεξ.
Η πρόωρη εκσπερμάτωση παραμένει κρυφός φόβος για το ισχυρό φύλο με συνέπεια η πλειονότητα να μην καταφεύγει στον ειδικό γιατρό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό.

Σύγκριση με τους πρώην

Μια ακόμη ανδρική φοβία, που παραμένει όσα χρόνια και αν περάσουν είναι η μοιραία σύγκριση με τους πρώην. Έτσι αρκετά συχνά ένας στους τρεις δεν διστάζει να ζητήσει από την σύντροφό του να τον βαθμολογήσει μετά το σεξ.