Βράβευση 135 εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Βράβευση 135 εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Ημέρα γιορτής, επιβράβευσης και χαράς ήταν η προηγούμενη Πέμπτη (20 Ιουνίου) για τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο και αποτέλεσε το αποκορύφωμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια λειτουργίας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου βράβευσε 135 εργαζόμενους οι οποίοι συμπληρώνουν 20 χρόνια εργασίας.

Ήταν οι πρώτοι εργαζόμενοι, εκείνοι που το 1999 ξεκίνησαν να εργάζονται σε ένα άδειο Νοσοκομείο και οργάνωσαν τις υπηρεσίες του, ώστε να ακολουθήσουν οι επόμενοι και να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους για να αποτελέσει σήμερα το Γ.Ν. Παπαγεωργίου πρότυπο νοσηλευτικό ίδρυμα για τα ελληνικά δεδομένα.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την αφοσίωση στο έργο τους, απηύθυνε προς τους εργαζόμενους ο πρόεδρος του Γ.Ν. Παπαγεωργίου Βασίλης Παπάς. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η εικόνα που παρουσιάζει το Νοσοκομείο είναι το αποτέλεσμα της συλλειτουργίας πολλών παραγόντων και πρωτίστως του προσωπικού, τόσο αυτού που υπηρετεί, όσο και του προσωπικού που αφυπηρέτησε τα χρόνια που πέρασαν αφήνοντας το θετικό του αποτύπωμα». Ο κ. Παπάς ευχήθηκε στους εργαζόμενους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να αναπτύσσουν πρωτοβουλίες και να ανοίγουν νέους δρόμους στον χώρο της υγείας.

Τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους εργαζόμενους απηύθυνε, από την πλευρά της, και η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα» Ζωή Παπαγεωργίου, η οποία διαβεβαίωσε ότι το Ίδρυμα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους για να συνεχίσουν να προσφέρουν με ζήλο τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους προς τους πολίτες, εκπληρώνοντας το όραμα των ευεργετών του Νοσοκομείου, αδελφών Νίκου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

Η συντονίστρια της εκδήλωσης, διοικητική διευθύντρια Κλαίρη Χαριζάνη ανέφερε ότι η πρώτη ομάδα ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού που εργάστηκε στο Παπαγεωργίου μετακινήθηκε το 1998 από διάφορα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη προκήρυξη για ιατρικό προσωπικό εκδόθηκε τον Αύγουστο του 1998 και περιελάμβανε 43 θέσεις ιατρών, ενώ η πρώτη προκήρυξη για λοιπό προσωπικό εκδόθηκε την ίδια περίοδο και περιελάμβανε 146 θέσεις, για τις οποίες υποβλήθηκαν 14.000 αιτήσεις!

Στους βραβευθέντες εργαζόμενους όλων των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, απονεμήθηκαν τιμητική πλακέτα και αναμνηστικό δώρο για το έργο που επιτελούν. Εξάλλου, ο ρόλος όλων, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης, είναι εξίσου  σημαντικός για την εύρυθμη λειτουργία των υπόλοιπων ειδικοτήτων και την πρόοδο του Νοσοκομείου. Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων για υγεία, δημιουργικότητα και αρμονική συνεργασία των εργαζομένων.